PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2024 – súlyosan és tartósan beteg gyermekek gyógykezelésére, rehabilitációjára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2024 – súlyosan és tartósan beteg gyermekek gyógykezelésére, rehabilitációjára

A pályázat célja: súlyosan és tartósan beteg gyermekek gyógykezelésének, rehabilitációjának, gyógyászati segédeszközök beszerzésének támogatása.

A pályázók köre: pályázhatnak olyan Kalocsán, és annak vonzáskörzetében élő gyermekek, akik 2024. április 30-ig nem töltik be 14. életévüket. A pályázatot a gyermekek szülei, illetve törvényes képviselői nyújthatják be.

A pályázatnak tartalmaznia kell: maximum 2 oldalon a gyermek egészségi állapotának leírását – kitérve a korábbi és az esetleges várható gyógykezelésekre – és az egészségi állapotot igazolócsak a legutóbbiorvosi jelentéseket.

Az erre az alkalomra felkért – kalocsai – gyermekorvosok véleményezése alapján a pályázatok támogatásáról az Alapítvány Kuratóriuma dönt. Döntésénél fokozottan figyelembe veszi a Bács-Kiskun Megyei Kórház kalocsai telephelye, a Kalocsai Szent Kereszt Kórház kezelési körzetébe tartozó betegek pályázatát.

A nyertes pályázókkal a „Kék Madár Alapítvány a Beteg Gyermekekért” szerződést köt a támogatás felhasználásáról.

Egyéb információk: Kérjük, hogy ne küldjenek évekre visszamenőleg orvosi papírokat!

Amennyiben a támogatott nem igazolja számlamásolatokkal a támogatás felhasználását, a jövő évben nem áll módunkban támogatást nyújtani ezért kérjük ne pályázzanak, ha az előző években nyújtott támogatás összegével nem számoltak el!

A támogatott gyermekek névsora várhatóan június 15-én (szombaton), a Kék Madár Fesztivál gyermekműsora után lesz kihirdetve, majd honlapunkon és facebook oldalunkon is közzétesszük.

A pályázat beérkezésének határideje: 2024. május 10.

Postázási cím: „Kék Madár Alapítvány a Beteg Gyermekekért”

                         6300 Kalocsa, Hunyadi János u. 5.

A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat beteg gyermekeinkért”

Kék Madár Alapítvány a Beteg Gyermekekért Kuratóriuma